Aanmelden van een leerling

Aanmelden van een leerling

Fijn dat u uw zoon of dochter wilt aanmelden op de GSR. U kunt hem of haar aanmelden voor de brugklas of voor een hoger leerjaar (zij-instromer). We werken graag met u samen aan een vlotte en overzichtelijke afhandeling van de aanmelding, zodat u met uw zoon of dochter zo snel mogelijk weet waar u aan toe bent.

De inschrijfperiode is inmiddels gesloten. Wilt u uw zoon/dochter nog bij ons inschrijven? Dit kan voor de zomervakantie nog tot en met 2 juli 2021. Ouders die hun kinderen daarna willen aanmelden, vragen we na de vakantie opnieuw contact op te nemen.

Aanmeldformulier

Er zijn twee inschrijfformulieren beschikbaar, één voor leerlingen die vanuit hun basisschool een OT-code krijgen en één voor leerlingen die dit niet ontvangen. Op basis hiervan kunt u uw keuze voor het formulier downloaden en invullen. Het inschrijfformulier zal uiteindelijk bij de definitieve aanmelding in de inschrijfperiodes worden toegevoegd. 

Wanneer u het aanmeldformulier met OT-code aan ons opstuurt, stuurt u dan ook de voorkeurslijst met andere scholen mee in het onverhoopte geval dat wij de opleiding niet bieden die u voor ogen heeft.

Zij-instromers

Er is ook een inschrijfformulier beschikbaar voor zij-instromers. U kunt deze ook opsturen naar de onderstaande e-mailadressen. 

Vragen?

Heeft u vragen, neem gerust contact op via:

Het volledig ingevulde formulier kunt u opsturen naar de desbetreffende vestiging: rijswijk@gsr.nl of rotterdam@gsr.nl