Aanmelden van een leerling

Aanmelden van een leerling

Fijn dat u uw zoon of dochter wilt aanmelden op de GSR. U kunt hem of haar aanmelden voor de brugklas of voor een hoger leerjaar (zij-instromer). We werken graag met u samen aan een vlotte en overzichtelijke afhandeling van de aanmelding, zodat u met uw zoon of dochter zo snel mogelijk weet waar u aan toe bent.

Aanmelden locatie Rotterdam

Vanaf 15 februari t/m 19 maart 2021 kunnen leerlingen zich aanmelden voor cursusjaar 2021/2022. Uiterlijk 1 april krijgt u bericht of uw kind is toegelaten op onze school.

Aanmelden locatie Rijswijk

Vanaf 13 februari t/m 5 maart 2021 is het mogelijk voor de leerlingen uit de regio Haaglanden om zich aan te melden voor cursusjaar 2021/2022. Uiterlijk 20 maart krijgt u bericht of uw kind is toegelaten bij ons op school.

Mocht het basisschooladvies tijdens de eerste periode nog niet binnen zijn, kunt u ook gebruikmaken van de tweede inschrijfperiode van 19 april t/m 23 april 2021

Aanmeldformulier

Er zijn twee inschrijfformulieren beschikbaar, één voor leerlingen die vanuit hun basisschool een OT-code krijgen en één voor leerlingen die dit niet ontvangen. Op basis hiervan kunt u uw keuze voor het formulier downloaden en invullen. Het inschrijfformulier zal uiteindelijk bij de definitieve aanmelding in de inschrijfperiodes worden toegevoegd. 

Wanneer u het aanmeldformulier met OT-code aan ons opstuurt, stuurt u dan ook de voorkeurslijst met andere scholen mee in het onverhoopte geval dat wij de opleiding niet bieden die u voor ogen heeft.

Zij-instromers

Er is ook een inschrijfformulier beschikbaar voor zij-instromers. U kunt deze ook opsturen naar de onderstaande e-mailadressen. 

Vragen?

Heeft u vragen, neem gerust contact op via:

Het volledig ingevulde formulier kunt u opsturen naar de desbetreffende vestiging: rijswijk@gsr.nl of rotterdam@gsr.nl