Docent beeldende vorming, vestiging Rotterdam

2e graads (of studerend hiervoor)

Je verzorgt de lessen beeldende vorming aan onze leerlingen op het vmbo/havo/vwo. Als docent beeldende vorming kan je je de passie voor het vak overdragen aan onze leerlingen. Je kunt omgaan met en inspelen op verschillen tussen leerlingen en zorgt met enthousiasme en creativiteit voor een uitdagende leeromgeving. Je komt te werken op onze vestiging Rotterdam. Je hebt visie op het vak en je weet onze leerlingen te stimuleren. Je bent flexibel en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. 

De omvang van de vacature is in totaal 14 kernlessen (van 80 minuten) en 7 flexlessen (van 40 minuten). Het betreft dus een functie van 1,0-1,1 fte. De functie kan wat ons betreft zowel fulltime als parttime (door meerdere docenten) ingevuld worden.  De vacature is per direct en ontstaat door het vertrek van een van onze collega's. Het betreft een tijdelijke benoeming, bij gebleken geschiktheid en bevoegdheid is er uitzicht op een vaste aanstelling.
 

Wat wij vragen

  • Je hebt je 2e graads bevoegdheid of bent nog studerend hiervoor;
  • Medewerkers van de GSR laten zich inspireren door Gods Woord en geven zo invulling aan hun rol als identiteitsdrager op de school. Ze zijn belijdend lid van een kerk die in principe staat in de gereformeerde traditie. We verwachten van hen dat zij onze identiteitsverklaring onderschrijven, deze wordt toegezonden en besproken tijdens de sollicitatieprocedure.

Wat wij bieden

  • Leerlingen in een boeiende levensfase;
  • Uitdagende werkplek bij een onderwijsinstelling in beweging;
  • Studiedagen, cursussen en coaching via de GSR-academie;
  • Goede ondersteuning aan startende docenten;
  • Mogelijkheden tot ontwikkeling van je competenties;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met dhr. Joan den Besten, afdelingsleider vmbo (bsj@gsr.nl, 010 2862 930).
Solliciteren kan via ons sollicitatieformulier ter attentie van mevr. Tea Zwarts, directeur onderwijs. 

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG).