Docent biologie, vestiging Rotterdam

Aangepast 03-06-2020

1e graads (of studerend voor 1e graads), 0,6-1,0 fte

Je verzorgt de lessen biologie aan onze leerlingen havo/vwo bovenbouw. Je denkt actief mee met het team hoe jullie het vak verder kunnen blijven ontwikkelen. Je komt te werken op onze vestiging Rotterdam. Je hebt visie op het vak en je weet onze leerlingen te stimuleren. Je bent flexibel en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. 

De omvang van de vacature is voor de bovenbouw 0,6 fte (ca. 6,5 kernlessen à 80 minuten en ca. 3 flexlessen à 40 minuten. De vacature kan eventueel uitgebreid worden naar 1,0 fte  voor boven- en onderbouw (ca. 12 kernlessen en ca. 6 flexlessen in totaal).

De vacature ontstaat door het vertrek van een van onze collega's. Het betreft een tijdelijke benoeming per 1 augustus 2020, bij gebleken geschiktheid en bevoegdheid is er uitzicht op een vaste aanstelling.

 

Wat wij vragen

  • Je hebt je 1e graads bevoegdheid of bent nog studerend voor 1e graads;
  • Medewerkers van de GSR laten zich inspireren door Gods Woord en geven zo invulling aan hun rol als identiteitsdrager op de school. Sollicitanten dienen belijdend en meelevend lid te zijn van een kerk die in principe staat in de gereformeerde traditie. We verwachten van hen dat zij onze identiteitsverklaring onderschrijven, deze wordt toegezonden en besproken tijdens de sollicitatieprocedure.

Wat wij bieden

  • Ruim 1200 leerlingen in een boeiende levensfase;
  • Uitdagende werkplek bij een onderwijsinstelling die in beweging blijft;
  • Studiedagen, cursussen en coaching via de GSR-academie;
  • Goede ondersteuning aan startende docenten;
  • Mogelijkheden tot ontwikkeling van je competenties;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao-vo.

Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met dhr. Arnold Filius, afdelingsleider vwo bovenbouw. Solliciteren kan via het sollicitatieformulier ter attentie van mevr. Tea Zwarts, directeur onderwijs.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG).