Docent LO, vestiging Rotterdam

ca. 0,5 fte (tijdelijke aanstelling)

Je verzorgt de lessen LO aan onze leerlingen vmbo/havo/vwo onder- en bovenbouw. Je komt te werken op onze vestiging Rotterdam. Je hebt visie op het vak en je weet onze leerlingen te stimuleren. Je bent flexibel en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. 

De omvang van de vacature is ca. 0,5 fte. Dat betekent ca. 10,5 kernlessen (80 minuten). Werkdagen: dinsdag, donderdag en vrijdag. De functie is tijdelijk. Het betreft ziekte- en zwangerschapsvervanging.

Bekijk het informatie en een animatiefilmpje over flexonderwijs op onze website. 

Wat wij vragen

  • Medewerkers van de GSR laten zich inspireren door Gods Woord en geven zo invulling aan hun rol als identiteitsdrager op de school. Sollicitanten dienen belijdend en meelevend lid te zijn van een kerk die staat in de gereformeerde traditie. We verwachten van hen dat zij ons identiteitsdocument onderschrijven, deze wordt toegezonden en besproken tijdens de sollicitatieprocedure.

Wat wij bieden

  • Ruim 1200 leerlingen in een boeiende levensfase;
  • Uitdagende werkplek bij een onderwijsinstelling die in beweging blijft;
  • Studiedagen, cursussen en coaching via de GSR-academie;
  • Goede ondersteuning aan startende docenten;
  • Mogelijkheden tot ontwikkeling van je competenties;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao-vo.

Meer informatie/Solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Anne Dijksterhuis, afdelingsleider (dka@gsr.nl, 06 14 28 53 11) of Tea Zwarts, directeur onderwijs (zwt@gsr.nl, 06 13 14 61 91). Solliciteren kan tot 23 januari 2021 via het sollicitatieformulier ter attentie van mevr. Tea Zwarts, directeur onderwijs. De gesprekken zullen plaatsvinden op 28 januari 2021.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG).