Docent Nederlands, vestiging Rotterdam (vernieuwd)

ca. 0,4-0,5 fte - tijdelijke aanstelling

Je verzorgt de lessen Nederlands aan onze leerlingen havo/vwo bovenbouw. Je komt te werken op onze vestiging Rotterdam. Je hebt visie op het vak en je weet onze leerlingen te stimuleren. Je bent flexibel en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. 

De omvang van de vacature is ca. 0,4-0,5fte. Dat betekent ca. 6-8 kernlessen (80 minuten) en een aantal flexlessen (40 minuten). Werkdagen: maandag t/m donderdag.
De vacature is tijdelijk en betreft vervanging van een zieke collega. 

Bekijk het informatie en een animatiefilmpje over flexonderwijs op onze website. 

Wat wij vragen

  • Je hebt je 1e graads bevoegdheid;
  • Medewerkers van de GSR laten zich inspireren door Gods Woord en geven zo invulling aan hun rol als identiteitsdrager op de school. Sollicitanten dienen belijdend en meelevend lid te zijn van een kerk die staat in de gereformeerde traditie. We verwachten van hen dat zij ons identiteitsdocument onderschrijven, deze wordt toegezonden en besproken tijdens de sollicitatieprocedure.

Wat wij bieden

  • Ruim 1200 leerlingen in een boeiende levensfase;
  • Uitdagende werkplek bij een onderwijsinstelling die in beweging blijft;
  • Studiedagen, cursussen en coaching via de GSR-academie;
  • Goede ondersteuning aan startende docenten;
  • Mogelijkheden tot ontwikkeling van je competenties;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao-vo.

Meer informatie/Solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jan-Willem Karssies, afdelingsleider (krj@gsr.nl, 010 2862 930). Solliciteren kan tot 10 november 2020 via het sollicitatieformulier ter attentie van mevr. Tea Zwarts, directeur onderwijs. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 17 november 2020.
Met de beoogde kandidaat zal een identiteitsgesprek met de bestuurder, Melle de Vries, plaatsvinden op woensdag 18 november a.s.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG).