Werken bij de GSR

Vacatures

docent Nederlands 
14,5 lesuren per week, eerste graads bevoegdheid of studerend hiervoor - vestiging Rotterdam
De volledige vacaturetekst vind je op onderwijstalenten.nl of op meesterbaan.nl. Via deze vacaturesites kun je tot en met 22 september  a.s. solliciteren.

 docent muziek 
6,5 lesuren per week, eerste graads bevoegdheid of studerend hiervoor - vestiging Rotterdam
De volledige vacaturetekst vind je op onderwijstalenten.nl of op meesterbaan.nl. Via deze vacaturesites kun je tot en met 3 september  a.s. solliciteren.

docent Duits
12 lesuren per week, tweede graads bevoegdheid of studerend hiervoor - vestiging Rotterdam
De volledige vacaturetekst vind je op onderwijstalenten.nl of op meesterbaan.nl. Via deze vacaturesites kun je tot en met 3 september a.s. solliciteren.

 

Leuk dat je overweegt om bij de GSR te komen werken!

Binnen onze school werken ruim 130 mensen. Voor een groot deel uiteraard docenten ondersteund door een staf van medewerkers op technisch, administratief en huishoudelijk gebied. We willen met elkaar het onderwijs op onze school elke dag weer inhoud geven. Daarom maken we werk van onze christelijke identiteit, kwaliteit, veiligheid en communicatie.

Open sollicitaties
Wanneer het je wel wat lijkt om daar ook een bijdrage aan te leveren, dan kun je altijd vrijblijvend contact met de school opnemen. Ook al is er geen actuele vacature, dan nog nodigen wij je uit om een open sollicitatie aan ons te sturen. Gebruik hiervoor het sollicitatieformulier.

Overstap van bedrijfsleven naar school
Werk je momenteel niet in het onderwijs, maar overweeg je serieus de stap naar het klaslokaal te zetten? Neem dan contact met ons op. We zullen dan nagaan op welke manier wij u daarbij behulpzaam kunnen zijn.

Bevoegd?
Wel geïnteresseerd, maar niet bevoegd? Reageer! Over de studie kunnen we samen nadere afspraken maken. De overheid heeft aantrekkelijke subsidie trajecten opgezet, die het studeren financieel aantrekkelijk kan maken. Kijk hiervoor op www.werkeninhetonderwijs.nl

Identiteit en sollicitatievoorwaarden
Medewerkers van de GSR laten zich inspireren door Gods Woord en geven zo invulling aan hun rol als identiteitsdragers op school. Sollicitanten dienen belijdend en meelevend lid te zijn van een kerk die staat in de gereformeerde traditie. Wij verwachten van hen dat zij ons identiteitsdocument onderschrijven.

Algemeen
Inlichtingen worden graag verstrekt door de schoolleiding, tel. (010) 28 62 930
Sollicitaties kun je richten aan de rector/bestuurder Kees (C.A.) Klapwijk 

  • via het sollicitatieformulier
  • per mail (sollicitatie@gsr.nl)
  • per post (GSR, Valenciadreef 15, 3067 WL Rotterdam)