Werken bij de GSR

Vacatures

Docent DRAMA
vestiging Rotterdam

De omvang van de vacature betreft 5 lesuren p/wk. Je geeft les aan onze leerlingen HAVO/VWO. Daarnaast denk je mee hoe we het vak drama breder in kunnen bedden in school.
Je hebt je 2e graads bevoegdheid of studeert hiervoor.
Meer informatie over deze vacature vind je op Onderwijstalenten.
Hiernaast vind je de button naar ons sollicitatieformulier.

Leuk dat je overweegt om bij de GSR te komen werken!

Binnen onze school werken ruim 130 mensen. Voor een groot deel uiteraard docenten ondersteund door een staf van medewerkers op technisch, administratief en huishoudelijk gebied. We willen met elkaar het onderwijs op onze school elke dag weer inhoud geven. Daarom maken we werk van onze christelijke identiteit, kwaliteit, veiligheid en communicatie.

Open sollicitaties
Wanneer het je wel wat lijkt om daar ook een bijdrage aan te leveren, dan kun je altijd vrijblijvend contact met de school opnemen. Ook al is er geen actuele vacature, dan nog nodigen wij je uit om een open sollicitatie aan ons te sturen. Gebruik hiervoor het sollicitatieformulier.

Overstap van bedrijfsleven naar school
Werk je momenteel niet in het onderwijs, maar overweeg je serieus de stap naar het klaslokaal te zetten? Neem dan contact met ons op. We zullen dan nagaan op welke manier wij je daarbij behulpzaam kunnen zijn.

Niet bevoegd?
Wel geïnteresseerd, maar niet bevoegd? Reageer! Over de studie kunnen we samen nadere afspraken maken. De overheid heeft aantrekkelijke subsidie trajecten opgezet, die het studeren financieel aantrekkelijk kan maken. Kijk hiervoor op www.werkeninhetonderwijs.nl

Identiteit en sollicitatievoorwaarden
Medewerkers van de GSR laten zich inspireren door Gods Woord en geven zo invulling aan hun rol als identiteitsdragers op school. We verwachten van je dat je belijdend en meelevend lid bent van een kerk die staat in de gereformeerde traditie. En daarnaast sta je achter de inhoud van ons identiteitsdocument.

Algemeen
Heb je nog vragen? Onze schoolleiding staat je graag te woord, tel. (010) 28 62 930
Sollicitaties kun je richten aan de rector/bestuurder Kees (C.A.) Klapwijk 

  • via het sollicitatieformulier
  • per mail (sollicitatie@gsr.nl)
  • per post (GSR, Valenciadreef 15, 3067 WL Rotterdam)