Hulp voor catering ouderavonden, Rotterdam

ongeveer 40 avonden per jaar

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om de catering te verzorgen op de ouderavonden van de GSR in Rotterdam. De werkzaamheden betreffen openen van de school, ontvangen van bezoekers, thee en koffie zetten en uitschenken. Keuken weer opruimen en afsluiten.

Het betreft op jaarbasis ongeveer 40 avonden per jaar. In september/oktober zijn de meeste avonden gepland. De werktijden zijn over het algemeen van 18:30 uur tot 20:15 uur en het gaat meestal om de dinsdag- of donderdagavond. Bij een beperkt aantal avonden per jaar duren de werkzaamheden tot 22:00 uur.

Gezien de beperkte omvang van de werkzaamheden en de wisselende werktijden heeft het de voorkeur te werken met een maandelijkse vrijwilligersvergoeding. Eventueel kan een aanstelling besproken worden voor ongeveer 0,06 fte (100 uur op jaarbasis). De salariƫring is dan op basis van de CAO Voortgezet onderwijs schaal 3.

Heeft u vragen over deze (vrijwilligers)functie of heeft u belangstelling, neemt u dan contact op met Gerdine van Harten, manager bedrijfsvoering (harten@gsr.nl, 010 2862 930). Ook als u belangstelling heeft om een deel van de avonden te doen, is uw reactie van harte welkom.