Groep 7/8 en zij-instromers

Leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. Je bent hier omdat je in groep 7 of 8 zit en alvast meer wilt weten over je volgende school. Of je zit al op het voortgezet onderwijs en je zoekt een nieuwe school.

Als je rondkijkt op de pagina's die over de vestiging Rotterdam gaan, vind je al veel info over onze school. Maar natuurlijk ontmoeten we je ook graag op school. Daarvoor is er in januari het open huis en daarna nog de open lesmiddagen gepland. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd! Voor je ouders zijn er voorlichtingsavonden gepland.

Ben je benieuwd naar een filmpje dat onze bruggers van vorig jaar zelf gemaakt hebben? Het is heel erg leuk geworden! Binnenkort plaatsen we het filmpje hier, dus kom regelmatig even terug naar deze pagina.

 

Leerlingvereniging IO Vivat

Op de GSR hebben we de leerlingvereniging IO Vivat. Zij organiseren het hele jaar door verschillende activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gala's, brugklasbattles en talentenjachten. Verder zijn er ook schoolbrede activiteiten zoals een voetbaltoernooi, een schoolfeest en natuurlijk de Grote Avonden.