Groep 7/8 en zij-instromers

Leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. Je bent hier omdat je in groep 7 of 8 zit en alvast meer wilt weten over je volgende school. Of je zit al op het voortgezet onderwijs en je zoekt een nieuwe school.

Als je rondkijkt op de pagina's die over de vestiging Rijswijk gaan, vind je al veel info over onze school. Maar natuurlijk ontmoeten we je ook graag op school. Ieder jaar organiseren we hiervoor een open huis en een open lesmiddag. Voor het schooljaar 2020/2021 zijn die natuurlijk achter de rug inmiddels. De data en inhoud voor het nieuwe schooljaar zijn op dit moment nog niet bekend.

Wij zijn een kleine christelijke middelbare school met iets meer dan 160 leerlingen in de muziekbuurt in Rijswijk met een volledige vmbo-tl opleiding en een onderbouw voor vmbo kader (leerjaar 1-2), en een havo en vwo met gymnasium (leerjaar 1-3). 

Veel leerlingen en ouders kiezen voor ons vanwege onze christelijke identiteit, het persoonlijke contact, het feit dat alle leerlingen gezien én gekend worden, onze goede resultaten en de begeleiding.  

Leerlingvereniging IO Vivat

Op de GSR hebben we de leerlingvereniging IO-Vivat. Zij organiseren het hele jaar door verschillende activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gala's, brugklasbattles en talentenjachten. Verder zijn er ook schoolbrede activiteiten zoals een voetbaltoernooi, een schoolfeest en natuurlijk de jaarlijkse Grote Avonden. Wat de Grote Avonden zijn? Vier avonden achter elkaar toneel, muziek, zang, dans in een theater! Allemaal georganiseerd en ingevuld voor en door leerlingen!