Groep 7/8 en zij-instromers

Leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. Je bent hier omdat je in groep 7 of 8 zit en alvast meer wilt weten over je volgende school. Of je zit al op het voortgezet onderwijs en je zoekt een nieuwe school.

Als je rondkijkt op de pagina's die over de vestiging Rotterdam gaan, vind je al veel info over onze school. Maar natuurlijk ontmoeten we je ook graag op school. Ieder jaar organiseren we hiervoor een open huis en een open lesmiddag. Voor het schooljaar 2020/2021 zijn die natuurlijk achter de rug inmiddels. De data en inhoud voor het nieuwe schooljaar zijn op dit moment nog niet bekend.

Hieronder kun je een filmpje bekijken dat is gemaakt door een aantal van onze bruggers van dit schooljaar. In het filmpje zie je hoe deze leerlingen naar school gaan: een leuk inkijkje bij ze thuis en onderweg naar school.

 

Leerlingvereniging IO Vivat

Op de GSR hebben we de leerlingvereniging IO Vivat. Zij organiseren het hele jaar door verschillende activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gala's, brugklasbattles en talentenjachten. Verder zijn er ook schoolbrede activiteiten zoals een voetbaltoernooi, een schoolfeest en natuurlijk de Grote Avonden. 

IO For You

IO For You: leerlingen voor het goede doel. IO For You organiseert voor het goede doel leuke acties waaraan alle leerlingen mee kunnen doen. Ga naar onze insta-pagina om te zien wat we tot nu toe gedaan hebben en volg ons!