Werken bij

Leuk dat je overweegt om bij de GSR te komen werken!

Binnen onze school werken ruim 130 mensen, in Rotterdam en Rijswijk. Voor een groot deel uiteraard docenten, ondersteund door ons support team, facilitair team en het team onderwijsondersteuning. We willen met elkaar het onderwijs op onze school elke dag weer inhoud geven. Daarom maken we werk van onze christelijke identiteit, kwaliteit van onderwijs en veiligheid.

Ben jij die enthousiaste docent met passie voor jouw vakgebied én voor jongeren? Ben je gericht op ontwikkeling en werk je graag samen met collega’s aan goed onderwijs voor alle leerlingen? Dan nodigen we jou uit om te solliciteren!

 

Wat vinden we belangrijk?

Kom je bij ons werken, dan vinden we het belangrijk dat je je laat inspireren door Gods Woord en zo invulling geeft aan je rol als identiteitsdrager op de school. Je dient belijdend en meelevend lid te zijn van een kerk die in principe staat in de gereformeerde traditie. Je kunt ons identiteitsdocument onderschrijven, dat zal worden toegestuurd en besproken tijdens de sollicitatieprocedure.

 

Op de hoogte blijven of interesse in zij-instroom?

Is er momenteel geen vacature maar wil je graag op de hoogte worden gehouden van passende vacatures, kijk dan op onze andere pagina's onder 'Werken bij'. Daar vind je namelijk informatie over open sollicitaties, zij-instromers, (nog) niet bevoegd zijn en hoe je als nieuwe collega-docent bij ons begeleid wordt.